24 лютого 2022 року наше життя назавжди змінилося. Ми зрозуміли, що бізнес означає ще й соціальну відповідальність — необхідність допомагати цивільним і військовим, а також піклуватися про безпеку своїх співробітників. Ось уже рік, як у кожного свій фронт. А отже, можна підбити деякі підсумки і пригадати, як саме компанія Premier FOOD зі своїм власним бренд Mr. Grill наближають українську перемогу.

Довідка: Група компаній Premier FOOD з власним брендом Mr. Grill започаткувала культуру споживання хот-догів в Україні й ось уже 15 років розвиває вітчизняний ринок стрітфуду. Саме їй належить відомий по всій країні бренд Mr. Grill. Коли українці говорять про ті самі хот-доги з АЗК, вони зазвичай мають на увазі продукцію цього бренду. Адже Premier FOOD — визнаний лідер у сфері обслуговування вітчизняних компаній food service.

Перед повномасштабною війною ми планували розширити та диверсифікувати виробництво. Погодили проєкт та вже мали розпочинати будівництво. Але 24 лютого 2022 року нам довелося змінити пріоритети: вирішувати питання із житлом для евакуйованих співробітників і створювати новий хед-офіс у Вінницькій області. Компанія не припинила роботи. Ми зробили паузу лише на один день, щоби наші співробітники мали змогу подбати про своїх близьких. Виробництво не зупинилося, офіси працювали — ми змогли оперативно адаптуватися до нових реалій і зрозуміти, чим можемо бути корисні саме зараз. Тож наша згуртована команда зайнялася волонтерством.

Уже на третій день повномасштабної війни компанія Premier FOOD у координації з КМДА створила штаб харчової допомоги. У метро, де люди ховалися від ракетних ударів, у школах та дитсадках ми готували та роздавали їжу — усього понад 100 тисяч бургерів та хот-догів Mr. Grill. Понад 20 тонн ковбасних виробів отримали від нас цивільні й військові, що стали на захист Києва, Ірпеня, Василькова, Бородянки та Вишгорода.

Навіть у такі важкі часи ми й далі створюємо нові робочі місця. Штат компанії Premier FOOD за рік війни виріс більш ніж на 20 %, а з ним і обсяги виробництва. Ми відкрили нові логістичні центри в регіонах та відновили другу чергу будівництва нового заводу, адже розуміємо: від нашого успіху залежить і успіх наших чисельних партнерів, зокрема й малого бізнесу, що саме зараз годує українців. Premier FOOD і далі здійснює доставлення навіть у небезпечні місця неподалік від лінії фронту. За цей рік ми передали понад 50 тонн готової продукції всім, хто потребував нашої допомоги: військовим, переселенцям, школам-інтернатам.

Проте бізнес не має обмежувати волонтерство лише своєю сферою діяльності. Premier FOOD активно допомагає військовим підрозділам та співпрацює з благодійними фондами. Ми купували й передавали автівки, техніку для сил ППО, генератори, тепловізори, дрони DJI Mavic, монітори, ноутбуки, маршрутизатори, принтери, телефони, а також допомагали з пошиттям військового одягу. Було закрито понад 300 запитів від тих, хто потребував нашої допомоги, на загальну суму понад 5 млн грн. Тож, кожного дня читаючи статистику ворожих втрат, ми пишаємося, що теж доклали до цього руку.

Навіть у воєнний час ми не здаємося і далі надаємо бездоганний сервіс. Ми стали одним із найбільших логістичних операторів і робимо понад 50 тисяч доставлень на місяць у кожен куточок України. Кожен день ми сумлінно виконуємо свою роботу та з впевненістю дивимося в майбутнє, а ви допомагаєте нам у цьому. Співробітники, що стали сім’єю, та партнери, що стали вірними друзями, я дякую вам! Працюймо ще більш наполегливо, щоби вже скоро святкувати перемогу!

Віталій Войтович, Засновник та CEO Premier Food Group

Ми не сумніваємося: Україна переможе. І кожен має робити для цього те, що вміє найкраще. Саме тому компанія Premier FOOD навіть попри війну забезпечує безкомпромісно високу якість продукції та обслуговування, а також допомагає всім, хто цього потребує. І буде робити це й надалі.

Поділись цією новиною!

Інші новини