Опис:
Склад: ребро свиняче з кісткою, вода питна, сіль кухонна, перець чорний мелений, гірчиця жовта, коріандр мелений, орегано мелене.
Продукт може містити сліди молочних, яєчних продуктів, сої, селери, глютену.
Термін зберігання (діб): за температури –18 ºC – не більше 180 д.
Термін зберігання після дефростації: за температури від 0 ºС до +6 ºC – не більше 2 д в межах терміну
Властивості:
| Енергетична цінність на 100 g(г) продукту: | 1791,0 kJ(кДж) / 428,0 kcal(ккал) |
| Поживна цінність на 100 g(г) продукту: | |
| Жири | 40,0 g(г) |
| з них насичені жирні кислоти | 11,7 g(г) |
| Вуглеводи | 2,0 g(г) |
| з них цукри | 0,2 g(г) |
| Білки | 15,0 g(г) |
| Сіль | 1,2 g(г) |


